Inloopavond Juridische Strijd WindNEE 11 juli 2019

Nog geen informatie avond maar een inloopavond

Stichting WindNEE houdt op 11 juli a.s. een inloopavond in het dorpshuis Ous Hoes in Gieterveen. De inloopavond begint om 19.30 uur en eindigt zo rond de klok van 22.00 uur. U kunt daar met al uw vragen die u heeft omtrent de bouw van de windturbines in ons gebied terecht. Het is geen plenair programma in een grote zaal, iedereen wordt persoonlijk te woord gestaan.

Er zullen vertegenwoordigers van WindNee aanwezig zijn die in een “huiskamer” sfeer proberen om op uw vragen een antwoord te geven. U kunt op elk tijdstip bij ons aan tafel schuiven met uw vragen, of meeluisteren naar antwoorden die wij aan anderen geven. Ook is er gelegenheid om vragen in een afgeschermde ruimte aan ons te stellen omdat het om uw persoonlijke situatie gaat.

Waarom deze inloopavond? Nou dat is eigenlijk erg eenvoudig. Aan de ene kant willen wij u graag informeren en op de hoogte brengen waar we achter de schermen mee bezig zijn maar aan de andere kant hebben wij op dit moment u niets nieuws van algemene aard mee te delen. Daarnaast bereiken er ons signalen dat omwonenden van het windturbinepark niet meer weten waar ze aan toe zijn. Ze zien, om het zo te zeggen “door de turbines het park niet meer” en hebben heel veel vragen. En dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Wij zien u dus graag op 11 juli a.s. als u vragen heeft.

U kunt zich tijdens deze avond ook nog opgeven als deelnemer. Bij binnenkomst zal u gevraagd worden uw naam, adres en e-mail gegevens te noteren zodat wij weten wie de inloopavond heeft bezocht en u – mocht dat nodig zijn – een antwoord op een vraag later kunnen toesturen.

Zodra meer details bekend zijn over het juridisch traject zullen wij weer een informatieavond organiseren. Volg ons op Facebook!

Vragen over de juridische strijd? Kom naar de inloopavond op donderdag 11 juli 2019

Aanvang: 19.30 uur

Einde: 22.00 uur

Locatie: Dorpshuis Ous Hoes Gieterveen