Aanmelden deelnemer JURIDISCHE STRIJD

Vanuit Stichting WindNEE willen we het initiatief nemen voor juridische stappen tegen de komst van grote aantallen windturbines in ons gebied, dit om te proberen om:

1. de bouw tegen te houden
2. naderhand een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen wanneer punt 1. niet lukt (want de door de overheid ingestelde planschade vergoeding is ver beneden de redelijke maat)

Er zal een ‘kick off’ worden georganiseerd waar alle deelnemers voor worden uitgenodigd. De Haan zal dan een plan van aanpak presenteren zodat u weet waar u aan toe bent. Pas daarna zal door De Haan de factuur voor deelname aan u worden verstuurd.

Meedoen kan op twee manieren:

1. U hebt een rechtsbijstandsverzekering: in dat geval geeft u bij uw verzekeringsmaatschappij aan dat u aan het project WindNEE Oostermoer wilt deelnemen, de verzekeringsmaatschappij betaalt uw bijdrage aan de ”pot”. De Haan regelt alles met uw verzekering.
2. U hebt geen rechtsbijstandsverzekering: dan kunt u zich via het formulier opgeven en u ontvangt van De Haan een factuur voor 121,00 euro (incl. BTW) na de Kick Off.

U begrijpt, hoe meer deelnemers, hoe meer juridische slagkracht we kunnen inzetten. Doe mee, samen staan we sterk! Heeft u buren, kennissen, familie of vrienden die ook in de buurt van het toekomstige windturbinepark wonen? Zegt het voort!

Vul bijgevoegd document in wij melden u dan aan bij De Haan.
* verplicht veld

Let op! U dient bij uw rechtsbijstandsverzekering te melden dat u gaat deelnemen in dit traject, De Haan neemt met uw verzekering contact op en regelt de rest.


Ik wil niet deelnemen aan de juridische stappen, maar wel anoniem mijn steun betuigen en daarvoor een donatie doen.

Een gedachte over “Aanmelden deelnemer JURIDISCHE STRIJD”

  1. Dit bericht misschien ten overvloede.
    Ik heb u ook gemaild maar ik sta nu ook geregistreerd bij de Haan advocaten in het juridisch traject tegen windmolens gebied oostermoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*