Aanmelden deelnemer CIVIELE PROCEDURE 2019

Vanuit de Stichting WindNEE gaan we het initiatief nemen voor een CIVIELE PROCEDURE tegen de initiatief nemers van het windpark Oostermoer, om:

> een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen (want de door de overheid ingestelde planschade vergoeding is ver beneden de werkelijke schade).

Het is tijd om nu uw deelname aan het civiele traject te bevestigen. Wij willen graag weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen bij het opzetten van het civiele traject. Ook kunt u zich aanmelden als u dit nog niet eerder heeft gedaan. We houden u middels een nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meedoen kan op twee manieren:

1. U hebt een rechtsbijstandsverzekering: in dat geval geeft u bij uw verzekeringsmaatschappij aan dat u aan het project WindNEE Oostermoer wilt deelnemen, de verzekeringsmaatschappij betaalt uw bijdrage aan de ”pot”. De Haan regelt alles met uw verzekering.(indien u zich al eerder heeft opgegeven en uw deelname alleen bevestigd hoeft u nu nog even niets te doen richting uw rechtsbijstandsverzekering.
2. U hebt geen rechtsbijstandsverzekering: dan kunt u zich via het formulier opgeven en u ontvangt, zodra dit aan de orde is, een factuur voor 121,00 euro (incl. BTW) .

U begrijpt, hoe meer deelnemers, hoe meer juridische slagkracht we kunnen inzetten. Doe mee, samen staan we sterk! Heeft u buren, kennissen, familie of vrienden die ook in de buurt van het toekomstige windturbinepark wonen? Zegt het voort!

* verplicht veld

Let op! U dient bij uw rechtsbijstandsverzekering te melden dat u gaat deelnemen in dit traject, De Haan neemt met uw verzekering contact op en regelt de rest.


Ik wil niet deelnemen aan de juridische stappen, maar wel anoniem mijn steun betuigen en daarvoor een donatie doen.

4 gedachten over “Aanmelden deelnemer CIVIELE PROCEDURE 2019”

  1. Moet ik opnieuw mijn rechtsbijstandverzekering informeren over deelname aan het tweede deel van dit juridische traject of is mijn deelname aan het eerste deel en de daarbij behorende melding voldoende voor voortzetting?

    1. Vooralsnog is het even voldoende om ons te laten weten of u verder wilt gaan. Zodra het aan de orde is zal De Haan Advocaten met uw verzekering contact opnemen als het vervolgtraject (de civiele procedure) NIET in de vergoeding is opgenomen. Het is namelijk zo dat sommige rechtsbijstandsverzekeringen alleen het bestuursrechtelijke traject vergoeden en andere verzekeringen ook het civiele traject. Dit verschilt per deelnemer die via een rechtsbijstandsverzekering meedoet. Deze inventarisatie wordt gemaakt zodra duidelijk is hoeveel mensen doorgaan met het civiele traject.

    1. Het staat u altijd vrij om aan meerdere procedures mee te doen. Maar wees u er van bewust dat eventuele resultaten in alle gevallen van elkaar zullen worden afgetrokken. Aan meerdere procedures meedoen betekend niet dat er meerdere keren wordt uitgekeerd. U moet wel per procedure legeskosten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*