4 gedachten over “Aanmelden deelnemer CIVIELE PROCEDURE 2019”

  1. Moet ik opnieuw mijn rechtsbijstandverzekering informeren over deelname aan het tweede deel van dit juridische traject of is mijn deelname aan het eerste deel en de daarbij behorende melding voldoende voor voortzetting?

  2. Vooralsnog is het even voldoende om ons te laten weten of u verder wilt gaan. Zodra het aan de orde is zal De Haan Advocaten met uw verzekering contact opnemen als het vervolgtraject (de civiele procedure) NIET in de vergoeding is opgenomen. Het is namelijk zo dat sommige rechtsbijstandsverzekeringen alleen het bestuursrechtelijke traject vergoeden en andere verzekeringen ook het civiele traject. Dit verschilt per deelnemer die via een rechtsbijstandsverzekering meedoet. Deze inventarisatie wordt gemaakt zodra duidelijk is hoeveel mensen doorgaan met het civiele traject.

  3. Ik heb een planschade procedure via DOKK advocaten.
    Kan ik ook aan deze procedure meedoen?

  4. Het staat u altijd vrij om aan meerdere procedures mee te doen. Maar wees u er van bewust dat eventuele resultaten in alle gevallen van elkaar zullen worden afgetrokken. Aan meerdere procedures meedoen betekend niet dat er meerdere keren wordt uitgekeerd. U moet wel per procedure legeskosten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*